Vertrouwen in onze professionals

Het klinkt misschien vreemd, maar het geven van anesthesie zorg is vergelijkbaar met het beoefenen van teamsport. Elk lid van het team is even belangrijk en alle leden zijn afhankelijk van elkaar voor het leveren van een topprestatie.

De hoogste eisen aan anesthesiologen

Hiervan zijn wij ons terdege bewust. Het vormt ook ons uitgangspunt bij de inzet van anesthesiologen om uw anesthesie zorg te leveren. Daarom stellen wij de hoogste eisen aan de anesthesiologen die voor Medina Care werken. Uiteindelijk nemen wij alleen de allerbesten aan; zo’n 2 % van alle anesthesiologen die zich bij ons melden. En dat is nog maar het begin. Voortdurend werken zij en wij aan hun ontwikkeling. Door middel van onze gecertificeerde opleidingen op het gebied van anesthesiologie en Healthcare Management én door uitwisseling van ervaringen.

Meerwaarde aan uw operatieteam

Vanuit deze ervaringen verbeteren wij onze processen, werkmethoden, organisatie en innoveren wij op het gebied van de anesthesiologie. Daarmee en door regelmatige controle houden wij de kwaliteit hoog. Het heeft ons zelfs ‘Best Practice Awards’ van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie opgeleverd en een ISO 9001 certificering. Toch rusten wij niet op onze lauweren. Wij houden elkaar scherp, net als het team op het sportveld. Daardoor kunt u vertrouwen in de meerwaarde van onze anesthesie professionals in uw operatieteam en bent u verzekerd van optimale anesthesie zorg.

 
The CRKO certificate ISO 9001-2008 certification NVA Best practice certification licensed by Global Air Training ©2013 Medina Care • Webdesign by Tagman