Waarom Medina Care?

Goede vraag: Waarom Medina Care? Wij draaien die vraag om: Waarom u? Ons antwoord: Omdat het om u en om uw ziekenhuis draait. Daarom leveren onze anesthesiologen niet alleen hoogwaardige anesthesie zorg, maar werken zij met u samen aan een investering in uw dienstverlening.

Verhogen de kwaliteit van uw dienstverlening

Terwijl wij spreken, doen onze anesthesiologen kennis en ervaring op in 60 ziekenhuizen door heel Nederland. En of zij nou anesthesie zorg leveren aan uw patiënten of leiding geven, zij vormen ook een waardevolle bron van informatie voor uw management. Onze anesthesiologen denken met u mee. Zij laten uw management en uw directie zien waar u ruimte heeft voor innovatie. Hun adviezen dragen bij aan de optimalisatie van uw bedrijfsvoering en verhogen daarmee de kwaliteit van uw dienstverlening.
Wij hebben dienstverleningsopties voor pre-operatieve screening, intensive care,
postoperatieve pijnbestrijding en -vanzelfsprekend- anesthesie op de operatiekamers.

De weg wijzen naar succes

Waarom zou u samenwerken met Medina Care? Omdat onze anesthesiologen een heldere visie hebben op anesthesie zorg en deze graag met u delen. Zie het als een verbinding tussen de uitvoeringspraktijk en uw directie. Als een investering van onze professionele kennis en ervaring in een strategie voor uw dienstverlening. Daarmee investeert u in uw patiënten, in uw zorg en in uw toekomst. Bent u ook benieuwd wat onze investering u oplevert? Neem gerust contact met ons op en vertrouw op ons om u de weg te wijzen naar succes.

Anesthesie in Nederland in 2035

Anesthesie in Nederland in 2035

De in dit document gepresenteerde scenario’s voor ‘Anesthesie in Nederland in 2035’ zijn het resultaat van een training die plaatsvond tussen mei en oktober 2012 waarbij tien leden van de ledenraad en het bestuur van de Nederlandse vereniging voor Anesthesiologie betrokken waren. Het doel was de ontwikkeling van plausibele scenario’s die een grote invloed hebben op de specialiteit anesthesiologie in Nederland. Klik hier of op de afbeelding om de pdf te downloaden.

 
The CRKO certificate ISO 9001-2008 certification NVA Best practice certification licensed by Global Air Training ©2013 Medina Care • Webdesign by Tagman